Poduke

Instrukcije

Repeticije

Pripreme za državnu maturu

Tečajevi


hrvatski i francuski jezik

matematika i fizika

elektrotehnika i informatika


"Ulaganje u znanje daje najveće dividende."

Benjamin Franklin


Parametar doo

Dobro došli na naše stranice! Hvala Vam na posjeti.

Poduke su jedna od djelatnosti naše tvrtke. Ako trebate poduke za Vas, Vašu dijete, Vaše djelatnike ili Vašu tvrtku, obratite nam se s povjerenjem. Nudimo kvalitetu uz povoljne cijene. Nalazimo se u širem centru Splita. Radimo od 2004. godine.


Parametar doo

Zašto odabrati našu tvrtku?

- stručnost i sposobnost (naši predavači su magistri znanosti)
- višegodišnje iskustvo
mr. sc. Gorka Magazin, prof. - 40 godina iskustva u podučavanju
mr. sc. Nada Magazin, dipl. ing. - 15 godina iskustva u podučavanju
- strpljivost i izražen smisao za prenošenje znanja
- mogućnost praćenja djeteta od osnovne škole do fakulteta
- fleksibilni termini prema dogovoru
- radimo i vikendom
- nisu potrebne avansne uplate
- pristupačne cijene uz niz popusta i pogodnosti
- ugodan, klimatiziran i motivirajući radni prostor u centru grada
- zakonitost (radimo registrirano i plaćamo obveze državi)


Parametar doo

Parametar doo

#znanjevrijedi

Moguće je dogovoriti poduke iz predmeta:

 • hrvatski jezik
 • hrvatski jezik za strance
 • francuski jezik
 • matematika
 • fizika
 • elektrotehnika (osnove elektrotehnike i ostali elektrotehnički predmeti) i
 • informatika

za osnovnu školu, srednju školu, fakultet ili stručni studij, posao ili za usavršavanje znanja.

Osim klasičnih poduka za ispravljanje negativnih ocjena ili bolju ocjenu, nudimo i pripreme za: državnu maturu, prijemne ispite i natjecanja.

Maksimalno se prilagođavamo Vašim željama što se tiče termina i oni su prema dogovoru: ujutro ili poslijepodne. Radimo radnim danom i vikendom.

Molimo prethodnu telefonsku najavu. Poduke za djecu obvezno dogovaraju roditelji/staratelji.

Moguća je individualna poduka ili rad u manjim grupama. Za tvrtke organiziramo tečajeve prilagođene potrebama tvrtke i to na adresi Vaše tvrtke.

Vaše dijete ili Vas vrlo strpljivo i s izraženim smislom za prenošenje znanja podučavat će:
mr. sc. Gorka Magazin, prof.
mr. sc. Nada Magazin, dipl. ing.
Petnaest godina uspješno podučavamo polaznike svih dobnih skupina.

U tvrtki Parametar d.o.o. Vaše dijete ili Vi učite u ugodnom, klimatiziranom prostoru s prekrasnim pogledom na Split. Prostor je opremljen udžbenicima, raznim didaktičkim pomagalima, računalima i internetom..

Dogovaranje usluge podrazumijeva da ste pročitali i prihvatili Uvjete korištenja. Molimo da ih se pridržavate.

Predmeti za koje možete dogovoriti pripreme za državnu maturu su:

 • hrvatski jezik,
 • francuski jezik,
 • matematika,
 • fizika i
 • informatika.

Pripreme se održavaju tijekom cijele godine. Nema upisa i nisu potrebne avansne uplate. Termini se dogovaraju kao i za sve ostale poduke. Polaznici sami biraju kada će učiti, koliko će učiti te hoće li učiti sami ili u manjoj grupi. Ako polaznici žele učiti u grupi, sami formiraju grupu (npr. kolege iz razreda, prijatelji iz kluba, rođaci i slično). Maksimalan broj polaznika je 5. Učenje u grupi donosi popust

2 polaznika popust od 210%,
3 polaznika popust od 30%,
4 polaznika popust od 40%,
5 polaznika popust od 50%.

Ponavljamo gradivo s posebnim naglascima na cjeline koje polaznicima teže idu i rješavamo primjere testova iz prijašnjih godina.

Tečaj informatike Vam je prebrz i ne stignete sve isprobati?! Imamo rješenje za Vas. Word, Excel, Power Point, Access, e-mail i rad s internetskim preglednicima naučite individualno u našoj tvrtki. Učimo sve dobne skupine. Moguć je rad na našem računalu ili na laptopu polaznika.

Za školu, studij ili posao u našoj tvrtki također možete naučiti osnove programiranja te osnove izrade web-stranice (C, C++, C#, Python, html, xtml, css,...)

U 21. smo stoljeću i nužnost znanja nekoliko stranih jezika sve više dolazi do izražaja. Koji jezik odabrati? Naš savjet je: odaberite francuski jezik. Govori ga 130 milijuna ljudi. Službeni je jezik ili jedan od službenih jezika u 41 državi. To je jezik šarma i ljepote bez kojeg je vrhunska diplomacija nezamisliva. U Hrvatsku rado dolaze i gosti iz Francuske ili zemalja u kojima se govori francuski te je poželjan i za rad u turizmu, a znanje francuskog jezika i književnosti će svakako dodatno oplemeniti osobu koja to znanje ima. Naučite francuski jezik u tvrtki Parametar d.o.o. od osnova do napredne konverzacije; leksik, pravopis, gramatika.

Sa znanjem elektrotehnike cijeli svijet postaje mogućnost. Električna energija pokreće mnogo toga na kopnu i brodu. Sa znanjem elektrotehnike mogućnosti su neslućene. Naučite elektrotehniku za školu, fakultet ili posao u tvrtki Parametar d.o.o. Dogovorite termin za osnove elektrotehnike i/ili ostale predmete iz elektrotehničke skupine (teorijska elektrotehnika, energetska elektronika, brodska elektrotehnika i elektronika, električni strojevi: (transformatori, sinkroni strojevi, asinkroni strojevi, istosmjerni strojevi), električne mreže, električna postrojenja, tehnika visokog napona itd)

Državne škole imaju prevelik broj učenika u razredu i često vrlo malo sluha i vremena za nadarene učenike. Uz našu pomoć nadarena djeca dolaze do izvrsnih rezultata, solidnog plasiranja na natjecanjima, dobivanja stipendije i studiranja na prestižnim sveučilištima EU i ostatka svijeta. Radimo teže zadatke, razvijamo potencijal nadarene osobe, potičemo kreativnost, individualnost i istraživački rad.

Nudimo i uslugu podučavanja stranaca hrvatskom jeziku. Republika Hrvatska je članica EU, a hrvatski jezik je ravnopravan jezik s jezicima ostalih članica. Stranci dolaze u Republiku Hrvatsku radi poslovnih ili privatnih razloga. Hrvatski jezik mogu naučiti u našoj tvrtki i to od osnova hrvatskoga jezika do napredne konverzacije; leksik, pravopis, gramatika. Preporučite nas svojim kontaktima i prijateljima koji nisu hrvatski govornici i pomozite im da pronađu naš ured. Hvala!

Odrasli nas često pitaju mogu li i oni doći učiti. Cjeloživotno učenje je činjenica koja nas ne zaobilazi. Ako želite naučiti nešto novo ili želite usavršiti znanje, možete nam se obratiti s povjerenjem. Učimo sve dobne skupine. Od početka našeg rada pa do danas, podučavali smo sve profile odraslih osoba: za večernju školu, za posao, za bolji posao i sl. Susreli smo se s polaznicima bez naobrazbe, s polaznicima koji se prekvalificiraju, polaznicima koji imaju završen fakultet te doktorima znanosti. Umirovljenici su također dobrodošli, čovjek uči dok je živ i za učenje nikad nije kasno. Za tvrtke je moguća organizacija tečaja prilagođena potrebama tvrtke. Kontaktirajte nas i rado ćemo poslati ponudu.

Radno vrijeme: svaki dan od 8:00 do 20:00 h uz obveznu telefonsku najavu. Ne javljamo se na neregistrirane/skrivene brojeve.


UGODAN I POTICAJAN PROSTOR


U tvrtki Parametar d.o.o. Vaše dijete ili Vi učite u ugodnom, klimatiziranom prostoru s prekrasnim pogledom na Split. Prostor je opremljen udžbenicima, raznim didaktičkim pomagalima, računalima i internetom.

Parametar doo

Parametar doo

Najbolja usluga u gradu uz najbolji pogled u gradu.

Uvećaj
Parametar doo

Parametar doo

Inženjerstvo - poduke - prijevodi i lektura.

Uvećaj
Parametar doo

Parametar doo

Ured u kojem je ugodno učiti.

Uvećaj
Parametar doo

Parametar doo

Znanje vrijedi.

Uvećaj
Parametar doo

Parametar doo

Sukulenti za prosperitet

Uvećaj
Parametar doo

Parametar doo

Elektrotehnika - inženjerstvo i poduke

Uvećaj

Cjenik


Cjenik u pdf formatu pogodan za printanje nalazi se ovdje.

NISMO U SUSTAVU PDVa!

Individualna poduka

Parametar doo

Sve poduke i pripreme za državnu maturu

Za sve predmete, individualni rad:

 • 2 školska sata - učenici i odrasli 150,00 kn
 • 2 školska sata – studenti 180,00 kn

Napomene:
- svaki šesti termin gratis
- termine koji nisu otkazani bar 24 sata ranije potrebno je platiti

Moguće su i avansne uplate koje donose popust i prioritetni termin, za detalje nas kontaktirajte.

Rad u grupi

Parametar doo

Mala grupa koji sami formirate

Ako polaznici žele učiti u grupi, sami formiraju grupu (npr. kolege iz razreda, prijatelji iz kluba, rođaci i slično). Maksimalan broj polaznika je 5. Učenje u grupi donosi popust:

 • 2 polaznika popust od 20%,
 • 3 polaznika popust od 30%,
 • 4 polaznika popust od 40%,
 • 5 polaznika popust od 50%

Akcije i popusti

Parametar doo

Naši su popusti najbolji u gradu

 • svaki šesti termin gratis
 • svaki dan 10% popusta za pojedinu skupinu (obitelj, umirovljenici, studenti, poduzetnici početnici, nezaposleni)
 • dnevni i mjesečni popusti i akcije
 • popusti na osnovi ugovora o poslovnoj suradnji
 • popusti od 25% za avansnu uplatu za 10 i više termina
 • vikend akcije
 • popusti za rad u manjoj grupi

Provjerite Katalog popusta i akcija, pratite naše objave na društvenim mrežama i newsletter i uštedite.


Kontakt podaci i lokacija


Nalazimo se u širem centru između Pravnog fakulteta i Fine. Knjižnica u Tolstojevoj ulici, OŠ Manuš i Baletni studio su naši susjedi. Pokraj knjižnice prođite ispod tzv. volta (kliknite za sliku), popnite se uz još nekoliko stepenica i našli ste nas. Na petom smo katu, pa uz kvalitetnu, stručnu i povoljnu uslugu možete uživati i u prekrasnom pogledu na Split. Parking je pokraj zgrade.

Posebno nam je zadovoljstvo preporučiti našu stranicu o Splitu s detaljnom mapom grada Split Dalmatia Croatia na kojoj smo omogućili oglašavanje po pristupačnim cijenama. Preuzmite našu besplatnu Android aplikaciju TGM for Split Dalmatia Croatia na Google Play.